23 Şubat 2012 Perşembe

ULUSLARARASI KATILIMLI ULUSAL KANSER HAFTASI SEMPOZYUMU Organizasyonuna İlişkin Hizmet Alımı

ULUSLARARASI KATILIMLI ULUSAL KANSER HAFTASI SEMPOZYUMU Organizasyonuna İlişkin Hizmet Alımı
İLAN
TÜRKİYE CUMHURİYETİ
SAĞLIK BAKANLIĞI
KANSERLE SAVAŞ DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Projesi (SDSGRP)
Kredi No:7717-TU
ULUSLARARASI KATILIMLI ULUSAL KANSER HAFTASI SEMPOZYUMU
Organizasyonuna İlişkin Hizmet Alımı
Ref: (SDSGRP/KSDB/2012/SERVICES/NCB/01)
1. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Uluslararası Kalkınma Bankası’ndan (IBRD), Sağlıkta Dönüşüm ve Sosyal Güvenlik Projesi’nin finansmanında kullanılmak üzere bir ikraz sağlamıştır. Söz konusu ikrazın bir bölümünün “Uluslararası Katılımlı Ulusal Kanser Haftası Sempozyumu Organizasyonuna İlişkin Hizmet Alımı (SDSGRP/KSDB/2012/SERVICES/NCB/01)” İhalesi sözleşmesi uyarınca uygun görülen ödemelerde kullanılması öngörülmüştür.
Bu ihale, Dünya Bankası Satın Alma yöntem ve kılavuzlarına göre Ulusal Rekabete Dayalı İhale (NCB) seklinde yapılacaktır.
Bu doğrultuda, T.C. Sağlık Bakanlığı, Kanserle Savaş Dairesi Başkanlığı uygun teklif sahiplerini, 01-04 Nisan 2012  tarihleri arasında Ankara İli Çankaya  bölgesi sınırları içerisinde  gerçekleştirilecek “Uluslararası Katılımlı Ulusal Kanser Haftası Sempozyumu” organizasyon (ihtiyaç duyulan ulaşım, salon, yemek, konaklama ve diğer hizmetler) işlerini kapsayacak şekilde hazırladıkları imzalı ve kapalı zarf tekliflerini sunmak üzere davet etmektedir.
İhale tek ihale paketinden oluşmaktadır.
2. Teklif sahiplerinin bu ihale paketi içindeki bütün kalemler için teklif vermeleri gerekmektedir. Teklifler paket içindeki tüm kalemleri kapsayacak şekilde değerlendirilecektir ve ihale, teknik şartnamedeki koşulları karşılayan paketteki tüm kalemlerin değerlendirildiği en düşük toplam maliyeti teklif eden ve yeterlilik şartlarını karşılayan teklif sahibine verilecektir.
3. Bu işle ilgili belirlenen asgari yeterlilik şartları aşağıda belirtilmiş olup, teklif sahiplerinin bu şartların tamamını sağlamaları gerekmektedir.
3.1.Benzeri tür işlerde ana yüklenici olarak tecrübesi olması gerekmektedir. Son 5 yıl (2007-2008-2009-2010-2011) içinde işin yapıldığı kurum ve kuruluştan alınan İş bitirme belgeleri ile tevsik edilmek koşuluyla bu ihale konusu işlerle benzer mahiyette olmak üzere iki (2) farklı sözleşme paketi kapsamında en az 250’şer kişilik, minimum iki (2) organizasyon işini ana yüklenici ve şartnamesine uygun olarak başarılı bir şekilde tamamlamış olması gerekmektedir. Son teklif verme tarihine kadar alınan iş bitirme belgeleri de değerlendirmeye alınacaktır. İş durum belgeleri geçerli sayılmayacaktır.
3.2.Teklif sahibinin son üç (3) yıllık ortalama cirosunun (2008-2009-2010) minimum 500,000 TL eşdeğeri olması gerekmektedir. (Ciro, Bilanço ve Gelir Tablosu ile belgelendirilecek olup YMM veya vergi dairesi onaylı olacaktır). 2011 yılı cirosu 2010 yılına dahil edilecektir.
 3.3.Teklif veren firma adına tescil edilmiş ve asgari 3 yıllık A Sınıfı Turizm Belgesi (Teklif veren firma ya da Ortak Girişimin Pilot ortağı adına tescil edilmiş ve asgari üç yıllık olacaktır) ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Belgesi sahibi olmak.
3.4.Ortak girişim olarak başvurulması halinde ortak girişim beyannamesi ve istenen diğer belgeler sağlanacaktır. Ancak, bir ortak girişimin yeterli görülebilmesi için (i) pilot ortağın madde 3.1 de bahsedilen 2 sözlesmeden en az birisini bitirmiş olması;  (ii) ortaklardan her birinin 3.2 maddesindeki asgari kriterin en az %25'ini, Sorumlu ortağın (Pilot Ortak) ise bu kriterin en az %50'sini karşılaması; (iii) sorumlu ortağın madde 3.3 deki hususu karşılaması gerekmektedir. Ancak Ortakların toplamda mutlaka %100 değerine ulaşması gerekmektedir.
4. Firmaların ayrıca aşağıda istenilen bilgi ve belgeleri sunmaları gerekmektedir
4.1. Tebligat adresi, Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi, İmza Sirküleri (noter tasdikli), vekâleten ihaleye katılınılıyor ise teklifi imzalayan kişi veya kişilerin noter tasdikli vekâletnameleri ve imza sirkülerini sağlamak.
4.2. Teklif sahibinin içinde yer aldığı, mevcut ya da son üç yıl içerisinde açılan davalar  ve tamamlanamayan sozlesmeler ile ilgili taraflar ve anlaşmazlığa konu olan miktar gibi hususlardaki bilgileri sunmak.
4.3. Teklif edilen tesisin broşürleri, turizm işletme/deneme işletme belgesi, teklif sahibi adına  düzenlenmiş, otel yetkilisince imzalı, toplantı tarihi için rezervasyonlarının  bulunduğunu belirten belge, teklif edilen tesisin, teknik şartnamede istenilen  özellikleri karşıladığını belirten taahhütname (Belgede; toplantı salonları m2 si,  tavan yüksekliği, sınıf düzeni şeklinde kullanımda salonunun kişi kapasitesi,  tesisin oda sayısı, konaklamanın yapılacağı otellerin sempozyumun yapılacağı otele olan km. cinsinden uzaklığı, toplantı salonu haricinde, teknik şartnamede belirtilen organizasyona katılacak kişilere hizmet verecek büyüklükte yemek salonu olduğu yer alacaktır.) teklifle birlikte sunulacaktır. Tesisin dış görünüşü, toplantı salonları ve odalarının görüntüleri  teklif ile birlikte CD olarak sunulacaktır.
5. İlgilenen uygun teklif sahipleri, aşağıdaki adresten daha fazla bilgi edinebilir ya da ihale belgelerini bu adreste inceleyebilirler:
T.C. Sağlık Bakanlığı
Kanserle Savaş Dairesi Başkanlığı
Korkut Reis Mah. İlkiz Sok. No:4 Kat 1-2 06434 Sıhhıye/Kızılay/ANKARA
Tel: +90 312 584 80 32-36  Faks: +90 312 584 80 01
6. İlgilenen teklif sahipleri yukarıdaki adrese yazılı başvuruda bulunarak ihale belgelerini 50-TL (Elli Türk Lirası) karşılığında, söz konusu meblağı T.C. Merkez Bankası A.Ş. Ankara Şubesi (Ankara) İBAN: TR420000100100000350121014  numaralı T.C. Sağlık Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğü hesabına yatırarak (SDSGRP/KSDB/2012/SERVICES/NCB/01) referans numarası yazılarak banka transferi yoluyla satın alabilirler. Dokümanı satın almak için firma irtibat bilgilerini içeren dilekçe eşliğinde başvurulacak olup yatırılan bedel, hiçbir nedenle iade edilmeyecektir.
7. Teklifler, teklif para birimi cinsinden veya konvertibil başka bir para birimi cinsinden bu ihale paketi için 30.000 TL veya eşdeğeri bir geçici teminatla birlikte yukarıda Madde 5’de verilen adrese 19 Mart 2012 günü saat (yerel saat) 14:00’e kadar teslim edilecektir. Geç teklifler reddedilecek ve açılmadan teklif sahibine geri verilecektir.                                                 
Teklifler 19 Mart 2012 günü saat 14:05’te T.C. Sağlık Bakanlığı, Kanserle Savaş Korkut Reis Mah. İlkiz Sok. No:4 Kat 1-2 06434 Sıhhıye/Kızılay/ANKARA adresinde teklif sahiplerinin temsilcilerinden hazır bulunanların huzurunda tekliflerin alınmasını takiben hemen açılacaktır.

Kaynak:http://www.saglik.gov.tr/TR/dosya/1-74998/h/ilan.doc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder