28 Şubat 2012 Salı

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ İHALE İLANI

VİRANŞEHİR İLÇESİ
KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ
İHALE İLANI

Aşağıda belirtilen Özel İdare Projesi Kapsamında İlçemiz muhtelif köylerin, 2012 I. ETAP 11 ad
Şebeke, 10 ad. Elektro Motopomp ve 11 ad ENH yapım işleri anahtar teslimi götürü bedel ihalesi Birliğimizce yapılacaktır. İhale, Birlik İhale Yönetmeliğinin 18. maddesi gereğince Açık İhale Usulüne göre anahtar teslimi götürü bedel ile ihale edilecektir.

1-İdarenin


a) Adresi
:Viranşehir Köylere Hizmet Götürme Birliği

b) Telefon ve faks numarası
: 0414 511 60 34 – Fax: 0414 511 60 34

2-İhale konusu yapım işinin
    a) İşin Adı 








Ünite
İşin Adı


2. ETAP
   

1
Göncük – Yuvalıca, Karınca – Hisar, Gürpınar, Çamurlu – Sarıçoban 2. Kısım ( Birik ), Çiftekuyu, Usluca, Aş. Dikenli, Kervansaray – Acısu, Ekinciler, Gömüllü, Yağızlar - Fareli
ŞEBEKE
11 AD.

2
Göncük – Yuvalıca, Karınca – Hisar, Gürpınar, Elbeğendi, Çamurlu – Sarıçoban 2. Kısım ( Birik ), Çiftekuyu, Usluca, Karataş- Kamışlı, Dikili, İncirli - Pazarcık
ELEKTRO MOTOPOMP
10 AD.

3
Karınca – Hisar, Gürpınar, Çamurlu – Sarıçoban 2. Kısım ( Birik ), Çiftekuyu, Usluca, Binekli, Övüncük, Eser, Kırkgöz, Aslanbaba, Kç.Topça
ENH
11 AD.






b) Yapılacağı yer


: Viranşehir

c) İşe başlama tarihi
: İdarece yapılacak yer tesliminden itibaren 5 gün içinde işe başlanacaktır.

d) İşin süresi
: Bu işin süresi 100 gündür.

3-İhalenin


a) Yapılacağı yer
: Viranşehir Kaymakamlığı Toplantı Salonu

b) Tarihi ve saati
:  29.02.2012 Çarşamba  – Saat: 13:30
 

4.      İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
a-) Adres Beyanı
b-) Yıl içersinde alınmış kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya sanayi odası belgesi.
c-) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösterir imza beyannamesi veya imza sirküleri.
d-) Tüzel kişi olması halinde Ticaret sicil gazetesinin aslı veya noter tasdikli örneği.
e-) İdari Şartnamenin 10.maddesinin  (a), (b), (d), (e), (f) ve (ğ) bentlerinde sayılan durumlarda olunmadığına dair taahhütname.
 f-) Sosyal güvenlik prim borcu yoktur belgesinin son üç ay içinde alınmış aslı veya noterce onaylanmış fotokopisi.
g-) Vergi borcu yoktur belgesinin son üç ay içinde alınmış aslı veya noterce onaylanmış fotokopisi.
h-) Tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90(doksan) gün olmalıdır.
ı-) Bu işe ait KDV hariç teklif edilen bedelin en az %3 ‘inden az olmamak kaydıyla 90(doksan) gün geçerli geçici teminat.
      i-) Bankalardan temin edilecek belgeler:
 Banka referans mektubunun ihale veya son başvuru tarihinden önceki üç ay içinde düzenlenmiş                  olması gerekir. 
j-) Vekâleten ihaleye katılma halinde istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekâletnamesi.
k-) İhale dokümanlarını satın aldığına dair belge. İhale dokümanı 1.000,00.-TL’dir. İhale Dokümanlarını ihale saatinden yarım saat önceden alınacaktır. Saat: 13.00 kadar alınacaktır.


4.2. Yeterlilik Belgeleri:
a-) KDV hariç teklif edilen bedelin en az % 50 oranında her türlü anahtar teslimi su şebekeleri işleri, iş deneyim/bitirme belgesi vermesi gerekmektedir.
b-) İhale konusu iş veya benzer işe denk sayılacak mühendislik veya mimarlık bölümleri, bölümü inşaat mühendisi veya mimar olanların diplomaları kabul edilecektir.
c-) İsteklinin, son on beş yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında kamu veya özel sektörde alınmış tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim/bitirme belgesi.
5.      İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.
6.      Alt yüklenici öngörülmemektedir.
7.      Bütün evraklar aslı veya noterden tasdikli olacaktır.
8.      İş Ortaklıkları ihaleye teklif verebilir. Bu durumda bu ilanın 4. maddesinin (a), (b), (c), (d), (e), (f), (g), (j) bentlerindeki evrakları ayrı ayrı vermeleri gereklidir.
9.      İhale dokümanı Viranşehir Köylere Hizmet Birliğinde görülebilir, satın alınarak temin edinilebilinir.
10.  Teklifler ihale saatine kadar Viranşehir Köylere Hizmet Birliğine verilecektir, iadeli taahhütlü posta veya fax vasıtasıyla da gönderilen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
12.  Bütün işler ve imalatlar İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Teknik Şartnamesine uygun olacaktır.
13.  Birlik yaptığı ihalenin tümünü veya bir kısmını neden göstermeksizin iptal etme yetkisine sahiptir. Bu konuda yüklenici hiçbir hak iddia edemez.
14.  İdare idari şartnamede belirtilen kalemlerin istediğini ihale öncesinde, sonrasında veya işin devamında çıkarma yetkisine sahiptir. İhale kapsamından çıkarılan kalem ihale bedeli üzerinden gerekli hesaplamalar yapılarak yeni bedel üzerinden ödeme yapılacaktır.
15.  İşlerin her safhasında İdare ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğince görevlendirilen personellerce tarafından kontroller yapılacak, projeye veya standartlara uygun olmayan işler yükleniciye tekrar yaptırılacaktır.
16.  Teslim Alma işlemleri Valilik Makamınca kurulan komisyon tarafından yapılacaktır. Bu komisyonca teslim alınmayan işlerin ödemesin kesinlikle yapılmayacaktır.
17.  İdare Ödenek dahilinde gerek gördüğünde istediği ünite projesini iptal etme yetkisine sahiptir. Bu konuda yüklenici hiçbir hak iddia edemez.
18.  İstekli ihale konusu işi yerine getirebilmek için aşağıda belirtilen teknik personelleri iş başında bulunduracaklarına dair taahhütname vereceklerdir.

S.no
Unvanı
Deneyim Süresi
Özelliği
1
İnşaat Mühendisi
En az 2 yıl deneyimli
1 adet
2
Elektrik Mühendisi
En az 2 yıl deneyimli
1 adet

19.  İstekli ihale konusu işini yerine getirebilmek için aşağıda belirtilen araçları işin başında bulunduracaklarına dair taahhütname vereceklerdir. Dairenin belirleyeceği üç ayrı bölgede çalışmalar olacaktır.

S.no
Aracın Adı
Adedi
Özelliği
1
Kırıcılı Ekskavatör
1
2000 model ve üstü

20.  İstekli Bu ilan ile birlikte gönderilen Anahtar Teslimi Götürü Bedel Teklif Mektubunu doldurarak bir zarfa koyacak, bu zarfı istenen diğer belgeler ile birlikte başka bir zarfa koyarak belirtilen süre zarfında Birlik görevlisine teslim edeceklerdir.
21.  İdareden Mahal listesi ve projeleri onaylı olarak alınacaktır. İdare Şartname yüklenici firma tarafından kaşe ve imzaladıktan sonra zarfa konulacaktır.
http://viransehir.gov.tr/haber/ihale01.doc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder