16 Nisan 2012 Pazartesi

DOZER KİRALANACAKTIR

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğünden:
1 - İdarenin
a) Adresi                                    :  T.P.A.O. Genel Müdürlüğü Söğütözü Mah. 2180. Cad. No. 86 Çankaya / ANKARA
b ) Telefon ve Faks Numarası   :  0312 207 26 89 veya 0312 207 27 52
                                                     Faks 0312 286 90 73
c) Elektronik Posta Adresi         :  insaatmudurlugu@tpao.gov.tr
2 - İhale Konusu hizmetin
a) Niteliği, Türü ve Miktarı:
• Ortaklığımız Petrol Arama (Sismik etütler için ham yol açılması) işlerinde 2 - b bendinde belirtilen yerlerde çalıştırılmak üzere; toplam 6 adet [ CAT D8 - R, CAT D8 - N, CAT D9 - R, CAT D8-T, D155AX-5 ve D275AX-5 ] modeller ve farklı markaların muadilleri veya daha üst modelleri olacaktır.] dozer kiralanacaktır. Dozer cinsine göre ayrı ayrı bir saatlik çalışma karşılığı verilecek teklif birim fiyatı ve 1 Km. için bölgeler arası nakliye teklif birim fiyatı verilecektir. TPAO Mal ve Hizmet Alımı Yönetmeliği esasları içerisinde “Açık ihale Usulüne” göre ihaleye çıkılacak; teklif edilen bedel İhale Komisyonunca uygun görülmez ise kabul edilebilecek düzeye ininceye kadar turlar halinde pazarlık yapılacaktır.
• İstekliler tekliflerini bir dozer için verebilecekleri gibi birden fazla dozer için de verebilirler.
• Dozerlerin ilk işe başlama noktalarını TPAO belirleyecektir. TPAO’ nun iş programına göre İhtiyaç duyduğu sayıda dozer 2 - b’de belirtilen yerlerde çalıştırılacak olup, gerektiğinde sahalar arasında yapılacak nakiller için nakliye bedeli, isteklinin teklif ettiği birim nakliye bedeli üzerinden TPAO tarafından ödenecektir.
b) Yapılacağı Yer   :  Adıyaman, Diyarbakır, Erzurum, Muş, Şırnak, Batman, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kırklareli illeri sınırları içerisinde
c ) İşin süresi          :  6 ay
3 - İhalenin
a) Yapılacağı Yer    :  T.P.A.O. Genel Müdürlüğü Makam Blok Zemin Kat Toplantı Salonu Söğütözü Mah. 2180. Cad. No. 86    06100 Çankaya/ ANKARA
b) Tarih ve Saati     :  25.04.2012 Çarşamba günü saat 14.00
4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4 - 1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:
a ) Tebligat için adres beyanı; ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası ile elektronik posta adresi.
b) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası Belgesi.
1 - Gerçek kişi olması halinde, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, Ticaret ve/veya Sanayi Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge.
2 - Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya benzeri bir makamdan, ihaleye ilişkin ilk ilanın yapıldığı yıl içerisinde alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge.
c) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri
1 - Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi.
2 - Tüzel kişi olması halinde, şirket ortaklarının hisse durumlarını ve şirketteki görevlerini belirten, son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesinin aslı veya noter tasdikli örneği ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri
d) Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
e) İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
f) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.
g) İhale dokümanının satın alındığına dair belge.
h) 4.2 maddesinde açıklanan yeterlilik ile ilgili belgeler.
4-1.1. 4734 sayılı Kanunun 10. maddesinin (a), (b), (c), (d), (e) ve (g) bentlerinde sayılan isteklilerin ihale dışı bırakılmasını öngören durumlarda bulunmadığına dair, ihale tarihinden önceki üç ay içinde alınmış belgeler ile buna ilişkin yazılı taahhütname,
İsteklilerin ortak girişim teklifleri geçerli değildir.
4.2 - Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.2.1 - Caterpillar CAT D8 - R, CAT D8 - N, CAT D9 - R, CAT D8-T, D155AX-5 ve D275AX-5 modeller ve farklı markaların muadilleri veya daha üst modelleri olacaktır. Dozer modellerinin belirlenmesi için aslının aynı olduğuna dair noter onaylı ruhsat veya fatura sureti verilecektir.
4.2.2 - Ripperli olacak,
4.2.3 - Angle bıçaklı dozerler tercih edilecek,
4.2.4 - Motor saati çalışır durumda ve bakımları yapılmış olacak,
4.2.5 - Dozerler en fazla 15 yaşında olacaktır.
4.2.6 - Her dozer için 1 adet arazili ve bakımlı pikap (Servis aracı en fazla 5 yaşında olacaktır) bulunacaktır,
4.2.7- Dozerlerin operatör ve yağcılarının en az 5 yıllık bonservislerini belgelemeleri gerekmektedir.
5 - İhale dokümanı T.P.A.O. Genel Müdürlüğü Makine İkmal - İnşaat Daire Başkanlığı Söğütözü Mah. 2180. Cad. No. 86 Çankaya / ANKARA adresinde, 4. Kat 414 No’lu odada görülebilir ve 200,00TL. karşılığında aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
6 - Teklifler 25.04.2012 Çarşamba günü saat 14,00’e kadar T.P.A.O. Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Gelen Evrak Servisi Söğütözü Mah. 2180. Cad. No. 86 Çankaya /ANKARA adresine verilecektir.
7 - İstekliler tekliflerini, her bir dozer için saat ücreti üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliye T.P.A.O. ayda 208 saat iş vermek mecburiyetindedir, ve toplam 6 ay süre üzerinden sözleşme imzalanacaktır.
8 - İstekliler teklif edilen toplam bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
9 - Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 40 (Kırk ) takvim günü olmalıdır.
10 - Bu ihale (ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç) 4734 ve 4735 sayılı Kanunlara tabi değildir. 4734 sayılı kamu İhale Kanununun 3/g maddesi gereğince istisna kapsamında olan bu iş için; Ortaklığımız ihaleyi yapıp yapmamakta, dilediğine kısmen veya tamamen verip vermemekte serbesttir.

Kaynak: http://www.resmigazete.gov.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder