18 Nisan 2012 Çarşamba

4458 SAYILI GÜMRÜK MEVZUATI UYARINCA TASFİYELİK HALE GELEN ARAÇ SATILACAKTIR

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü İzmir Tasfiye İşletme Müdürlüğünden:
1- a) Satışa esas bedeli en az 970,00 TL ile en çok 121.184,00 TL arasında değişen; yatırılması gereken güvence tutarı da en az 97,00 TL, en çok 12.118,40 TL arasında olan, cinsi, miktarı, bulunduğu yeri, özellikleri, satışa esas bedeli ve güvence tutarı ayrı ayrı şartname eki listede gösterilen binek otomobil, minibüs, kamyonet, m.siklet, romork, jetski, tır çekicisi, vb. 52 adet araç; açık artırma suretiyle, Sevgi Mah. 905 Sk. No:1 Gaziemir/İZMİR adresindeki ihale salonunda 26.04.2012 tarihinde saat 09.30'da satışa sunulacaktır. Satışa sunulan araç hakkında daha detaylı bilgiye http://www.gumruk.gov.tr/ ve http://www.tasis.gov.tr/ internet adresimizden ulaşılabilir.
b) Nakdi olarak ödenecek güvence 25.04.2012 tarih ve saat 16.00'a kadar Ankara Caddesi İhsaniye Plaza No:75 K:4 Bayraklı/İZMİR adresinde bulunan ve satışı yapan İzmir Tasfiye İşletme Müdürlüğü ile diğer Tasfiye İşletme Müdürlüklerine bağlı Muhasebe Yetkilisi Mutemetliklerine veya Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Saymanlık Müdürlüğü veznesine yatırılması, Tasfiye Yönetmeliğinin 11'inci maddesinde belirtilen tedavüldeki Türk parası dışında kalan değerlerin, yukarıda belirtilen tarih ve saate kadar Şaşmaz mevki Ergazi Tesisleri, Türk Kuşu Yanı Etimesgut/ANKARA" adresinde bulunan Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Saymanlık Müdürlüğü veznesine teslim edilmesi gerekmektedir.
2 - Kimliklerini belirlemeye yarayan belge, gerçek kişilerin T.C. kimlik numarası ve ikametgâh beyanı, tüzel kişilerin vergi kimlik numarası ve işyeri merkezi beyanı, güvencenin yatırıldığına ilişkin belge, vekil olarak katılanlar için vekâletname aslı veya noter onaylı örneği, Tüzel kişiler adına katılacaklardan, yetki belgesinin aslı veya noter onaylı örneğinin satış günü ihale salonunda ibraz edilmesi gerekir.
3 - Açık Artırma Yöntemiyle Eşya Satış Şartnamesi ve ekleri 10,00 TL (KDV dahil) bedel karşılığı İzmir Tasfiye İşletme Müdürlüğümüz ve Tasfiye İşletme Müdürlüklerinden alınabilir.
4 - Satışla ilgili olarak aşağıda belirtilen telefon numarasından ayrıntılı bilgi alınabilir.
Bilgi için : İZMİR Tasfiye İşletme Müdürlüğü (0) (232) (463 90 53)
TASİŞ WEB SAYFASI ADRESİ
http://www.gumruk.gov.tr/
http://www.tasis.gov.tr/
Kaynak: http://www.resmigazete.gov.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder